Ediția a 7-a a Târgului de Imobiliare își deschide porțile pe 24 mai la Constanța

Târgul de Imobiliare Constanța. FOTO CCINA
Târgul de Imobiliare Constanța. FOTO CCINA

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) dă startul Târgului de Imobiliare, organizat în perioada 24 – 26 Mai 2019. Această ediție vine în întâmpinarea creșterii constante a pieței de imobiliare din municipiul Constanța.

Târgul se desfășoară la VIVO! Constanța, intrarea 3, și reunește unii dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din zona, dar și producători de mobilă, instituții financiare, brokeri de asigurări și evaluatori energetici. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a vizita, în același loc, standuri din diferite ramuri ale imobiliarelor!

Program: În perioada 24 – 26 Mai: orele 10:00 – 22:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*