Echipele Polaris și ale unor instituții din subordinea Primăriei Constanța au terminat curățenia în Inel I, Palazu Mare și Tomis Plus

Primăria Constanța anunță că a fost terminată curățenia și în cartierele Inel I, Palazu Mare și Tomis Plus

Primăria Constanța anunță că echipele Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală, din cadrul instituției, ale operatorului de salubrizare, Polaris M Holding, precum și ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, dar și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, au terminat curățenia și în cartierele Inel I, Palazu Mare și Tomis Plus.

„Și de această dată, cifrele înregistrate sunt relevante: 124 de tone de deșeuri colectate, 185 metri cubi de apă folosiți pentru igienizare, 900 litri de detergent concentrat biodegradabil, 398 terenuri private verificate, 144 agenți economici verificați, 29 de șantiere verificate, 23 de sancțiuni aplicate în valoare de 11800 de lei, 18 autovehicule abandonate au fost ridicate”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

De astăzi, acțiunea de ecologizare și igienizare s-a mutat în altă zonă de intervenție – Coiciu, Compozitori, Halta Traian, Inel II, ICIL, Medeea, Zona Industriala, CET astfel încât nicio stradă să nu fie neglijată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*