Echipele Polaris continuă să acționeze pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului de pe străzile din Constanța

Echipele Polaris continuă să acționeze pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului. FOTO Polaris M Holding

Echipele Polaris M Holding acţionează încă din cursul nopții cu utilaje și forță umană pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului de pe străzile municipiului Constanta: 17 sărărițe, 22 de autospeciale cu lamă și 150 de operatori sunt angrenați în procesul de deszăpezire.

Potrivit reprezentanților societății, la momentul transmiterii acestei informări, autospecialele cu lamă intervin pe străzile unde s-a format strat de zăpadă, iar cele 17 utilaje echipate cu instalație de împrăștiere a materialului antiderapant acţionează pe străzi, poduri, bulevarde pentru a preveni formarea gheții.

În plus, 150 de operatori de salubrizare degajează manual zăpada și împrăștie material antiderapant în următoarele zone: scări de acces în unitățile sanitare, treceri de pietoni, stații de autobuz, pasaje, instituţii publice, trotuare. De asemenea, sunt pregătite să intervină, pe alei și trotuare, freze de mici dimensiuni și ATV uri cu sărăriță, daca situația o va impune.

În prezent se circula în condiții normale de iarnă, fără ca traficul rutier și pietonal să fie afectat, iar activitatea de deszăpezire și de combatere a poleiului continua în funcție de avertizările meteorologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*