Echipamente noi la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța

Tărgi noi UPU
Tărgi noi UPU

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență a achiziționat din fonduri proprii ale Spitalului mai multe tărgi hidraulice mobile pentru transport pacienți, dotate cu suport butelie O2 și stativ perfuzie. Acestea au intrat de ieri în dotarea Unității de Primiri Urgențe Constanța. Noile echipamente permit transportul pacienților în condiții de siguranţă şi monitorizare, pentru investigațiile paraclinice aferente.

Totodată, conducerea Spitalului a mai achiziționat un electrocauter dar şi un scaun cu sistem hidraulic. Acesta va fi utilizat în blocul operator al secţiei Neurochirurgie, de către medicii specialişti.

Anul acesta, în dotarea UPU vor mai intra și alte tărgi similare celor deja achiziţionate. Acestea sunt indispensabile desfășurării activității. Multe dintre ele se deteriorează în urma transportului pacienților supraponderali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*