FOTO Pentru şase familii din Cumpăna iarna va începe în casă nouă!

La Cumpăna s-au înmânat cheile pentru 6 locuinţe de tip ANL . FOTO PȘrimăria Cumpăna

La sediul Primăriei Cumpăna a avut loc festivitatea de înmânare a cheilor pentru 6 locuinţe de tip ANL ramase libere mai exact: 3 garsoniere și 3 apartamente cu 2 camere, ca urmare a rezilierii contractelor de închiriere a locatarilor din diverse motive.

Astfel, un număr de 6 familii aflate pe lista referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru repartizarea locuințelor de tip ANL în regim de închiriere, au primit prin tragere la sorți următoarele repartiții:

– Cârstescu Georgiana – apartament 2 camere ANL 4
– Osman Ana Maria – apartament 2 camere ANL 2
– Burca Ionuț Cătălin – apartament 2 camere ANL 5
– Sivriu Ligia –garsoniera ANL 4
– Dubit Claudia – garsoniera ANL 4
– Iovan Alin Mădălin – garsoniera ANL 2

“Este un prilej de bucurie pentru cele şase familii cu vârste de până la 35 de ani din comuna Cumpăna care au primit cheile unei case, unui acoperiș deasupra capului, în care să-și crească în siguranță copiii, în care să poată să conviețuiască, într-o comună unde ne dorim să trăim ca o familie” a declarat ec. Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Cele şase familii au primit în dar de la autoritățile locale și câte o icoană, pentru a-și purta pașii spre noua viață cu credință și iubire în Dumnezeu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*