Echipa feminină de baschet a CSM Constanța, în finala play-off a Ligii Naționale

Echipa feminină de baschet CSM Constanța. FOTO CSM Constanța

Victorie și calificare în Finală! CSM Constanța câștigă cu 71-66 (38-37) și tranșează în meciul 3 disputa din semifinale cu CSM Târgoviște, în fața unui public fantastic la Sala Sporturilor!

Kristina Higgins și Gabriela Mărginean au adus punctele decisive în finalul partidei, reușind să marcheze în momente cheie pentru succesul care ne asigură prezența în ultimul act al Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica ’95.

CSM Târgoviște au egalat pentru ultima dată cu 1:33 minute înainte de ultimul fluier, 63-63, însă fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu s-au dus la 69-66. Adversarele au ratat tot de la distanță, iar Gödri-Părău a fost mână sigură la aruncările libere, pentru 71-66, cu 4 secunde rămase din joc!

Au evoluat: Gödri-Părău 15 puncte (3 recuperări, 3 pase decisive), Higgins 13p (3, 3), Miskiniene 8p (7, 0), Živković 7p (8, 2), Koizar 7p (4, 3), Mărginean 7p (0, 2), Podar 6p (1, 1), Jones 4p (1, 2), Ghizilă 4p (1, 0), Irimia.

Urmează marea finală pentru titlu, contra celor de la FCC Baschet UAV Arad, care au învins în cealaltă semifinală campioana din ultimii 7 ani, Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 72-63 în jocul decisiv din Sepsi Arena!

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*