Stâlpii de iluminat din Faleză Nord sunt curățați de rețelele aeriene de cabluri

Stâlpii de iluminat din Faleză Nord sunt curățați de rețelele aeriene de cabluri. FOTO Primăria Constanța

Locul cablurilor de internet, telefonie sau televiziune nu este pe stâlpi, ci în subteran, așa cum prevede legislația în vigoare. Prezența cablurilor atârnate afectează imaginea orașului și pune în pericol siguranța cetățenilor.

Primăria Constanța, în colaborare cu operatorii rețelelor de comunicații, a reluat astăzi activitatea de etichetare, cosmetizare și dezafectare a cablurilor în cartierul Faleză Nord. Acțiunea a fost demarată în zona delimitată de strada Ion Rațiu și strada Unirii și se va extinde pe străzile adiacente, până la intersecția cu bulevardul Mamaia. Ulterior, echipele Primăriei Municipiului Constanța vor începe să taie stâlpii de beton. În locul lor vor fi montați stâlpi care vor asigura doar iluminatul public.

Lucrările de etichetare vor fi reluate și în alte cartiere ale Constanței.

Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*