Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Florin Chilian, Victor Socaciu și mulți alții, în acest weekend, în Piața Ovidiu, la Folk In The City

Piața Ovidiu din Constanța va găzdui, în zilele de vineri și sâmbătă, pentru câteva ceasuri, de la ora 19.00, prima ediție a Folk In The City.

Vor cânta și încânta Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Florin Chilian, Victor Socaciu, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Marius Bațu, Cristi Dumitrașcu, Vali Petcu și Cătălin Stepa. Împreună cu Marius Bodochi, în calitate de amfitrion.

Intrarea este gratuită!

Din cauza restricțiile impuse de criza sanitară, la Folk In The City pot participa doar persoanele vaccinate antiCOVID, pentru care au trecut zece zile de la a doua doză și care pot prezenta Certificatul verde electronic.

Pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară sunteţi rugaţi să veniţi la concerte cu 30 de minute înainte de ora 19.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*