DSP închide restaurantele din comuna Cuza Vodă din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus

Echipaj al SAJ Constanța echipat. FOTO SAJ Constanța

Prefectura Constanța a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență după ce, în urma unei analize efectuate de DSP Constanța, a fost relevat faptul că rata incidenței cumulate a cazurilor COVID-19 în localitatea Cuza Vodă a atins indicele de 3,49.

În urma ședinței, au fost votate în unanimitate următoarele puncte propuse de specialiștii în sănătate publică:

  • închiderea activității operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor;
  • închiderea activității operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;
  • interzicerea activităților culturale.

Măsurile vor rămâne în vigoare până la constatarea unei rate a incidenței cumulate a cazurilor COVID-19 sub pragul de 1,5.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*