DSP Constanța: „Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar este pe Stadionul Portul”

Vaccinarea fără programare, prin prezentare directă, posibilă din 8 mai

Directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, a anunțat, duminică, 17 ianuarie, că persoanele care și-au făcut programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 la Spitalul Militar trebuie să se prezinte, de fapt, la Stadionul Portul, unde este amenajat spitalul modular.

„Vreau să fac un apel și să anunț persoanele care și-au făcut programare la Spitalul SMIT, dacă se vor uita pe fișa de programare care le-a fost transmisă pe email vor observa că adresa spitalului este trecută Bulevardul Mamaia. Vă anunț că centrul de vaccinare de la Spitalul Militar este pe Stadionul Portul, deci la Spitalul Modular. Vă rog să nu supărați și să știți ca să nu vă duceți la adresa din fișa de programare”, a declarat Cristina Schipor.

Ea spune că la spitalul militar au mai fost adăugate trei fluxuri de vaccinare, numărul total crescând la opt fluxuri.

„Mâine (luni, 18 ianuarie – n.r.), avem 480 de programări la Spitalul Militar. (…) Am reușit să mai mărim, vom avea opt fluxuri numai la Spital Militar. Restul, rămân două la Medgidia, Cernavodă și Hârșova”, afirmă Cristina Schipor.

Directorul DSP Constanța a mai transmis că în următoarele zile toate locurile cu programare pentru vaccinare au fost ocupate dar urmează ca în viitorul apropiat să mai fie deschise și alte centre de vaccinare.

„Centrele, o parte din ele, nu că nu s-au deschis că nu erau gata. Sunt gata, dar atâtea fluxuri ne-au fost date pe județul Constanța. În viitorul apropiat ne vor mai da și vom putea deschidere și celelalte centre. Recomandarea a fost să vaccinăm pe toată lumea și cine își dorește va fi vaccinat, cu programare”, a mai spus Cristina Schipor, care a mai precizat că în zilele următoare se vor face cam 1.000 de doze zilnic.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*