Maraton de vaccinare la Spitalul Militar Constanța, organizat de MApN cu prilejul Zilei Armatei

Maraton de vaccinare la Spitalul Militar Constanța, organizat de MApN cu prilejul Zilei Armatei

Ministerul Apărării Naționale organizează, în zilele de luni, 25 octombrie, și marți, 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!”.

Maratonul se va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor  împotriva COVID-19.

Astfel, cetățenii din categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 08.00 a zilei de luni, 25 octombrie, și până la ora 20.00 a zilei de marți, 26 octombrie, în centrele de vaccinare care funcționează la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” din Iași; Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din  Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța; Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ștefan Odobleja” din Craiova; Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov; Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*