Un constănțean de 53 de ani, nevaccinat împotriva COVID-19, a murit după ce s-a infectat cu varianta Delta

Un constănțean de 53 de ani, nevaccinat împotriva COVID-19, a murit după ce s-a infectat cu varianta Delta

Șapte persoane din județul Constanța au fost depistate pozitiv cu noua tulpină Delta a virusului SARS-CoV-2, iar unul dintre pacienți, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a decedat.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța, șapte noi cazuri cu varianta Delta a SARS-CoV-2 au fost depistate pe raza județului Constanța.

„Vorbim de patru femei, cu vârste de 19 ani, 39 de ani, 42 de ani și 54 de ani, și trei bărbați, de 29 de ani, 53 de ani și 54 de ani”, au transmis reprezentanți ai DSP Constanța.

Niciunul dintre pacienți nu avea istoric de călătorie în străinătate și numai trei fuseseră vaccinați cu doză completă.

„Pacientul de 53 de ani, care a decedat în urma infectării cu COVID-19, nu fusese vaccinat împotriva coronavirusului”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*