Drumuri reabilitate în Portul Constanța. Valoarea lucrărilor depășește 1,5 milioane de lei

Drumuri reabilitate în portul Constanța. FOTO CN AMPC SA

Au început lucrările de întreținere a drumurilor și platformelor de circulație din portul Constanța cu îmbrăcăminte de asfalt.

Potrivit reprezentanților Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța SA, vor fi realizate lucrări la drumurile care necesită reparații în portul Constanța Sud, Constanța Nord și portul Constanța – zona Midia, pe o suprafață totală de 23.240 de metri pătrați. Durata de execuție conform contractului este de trei luni.

Lucrările premergătoare turnării covorului asfaltic constau în frezarea integrală a întregii suprafețe, amorsarea cu emulsie bituminoasă a suprafeței frezate și repararea stratului suport.

Valoarea lucrărilor de întreținere este de 1.475.740,00 lei (fără TVA).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*