Droguri găsite într-o mașină, pe o stradă din Agigea

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii au găsit droguri într-o mașină, care se afla pe o stradă din Agigea. În autoturism se aflau doi minori și un tânăr de 21 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 martie, în jurul orei 13.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine Publică au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că fiul său minor, de 17 ani, se află sub influența substanțelor interzise și este agresiv.

“Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că minorul nu se mai află la domiciliu.

În urma investigațiilor efectuate, a rezultat că acesta ar fi plecat cu un autoturism, fiind însoțit de două persoane.

La scurt timp, vehiculul respectiv a fost depistat pe strada Nicolae Titulescu din comuna Agigea.

În interiorul acestuia au fost identificați minorul de 17 ani, conducătorul auto, un bărbat, de 21 de ani, și o minoră, de 15 ani.

În urma efectuării controlului vehiculului, au fost descoperite 15 pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma testării cu aparatul din dotare a conducătorului auto, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*