Cazuri de Salmonella typhimurium, confirmate într-o exploatație de păsări din Cumpăna

Cazuri de Salmonella typhimurium, confirmate într-o exploatație de păsări din Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că au fost confirmate cazuri de Salmonella typhimurium într-o exploatație de păsări.

„Urmare adresei înregistrată în cadrul instituției noastre, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța ne-a informat asupra unor confirmări de Salmonella typhimurium în exploatația de păsări (pui de 21 de zile) aparținând SC Capitol Agro Farm SRL, păsările din lotul incriminat fiind comercializate către diferite persoane fizice, fără a deține date de contact ale acestora”, a anunțat Primăria Cumpăna.

Având în vedere gravitatea situației generate în ceea ce privește efectele asupra sănătății publice, reprezentanții primăriei au cerut cetățenilor din comună să fie precauți în perioada următoare asupra acestui aspect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*