Drifturile din parcarea de la Poarta 1 i-au adus unui șofer de BMW, un „premiu“ de 1.000 de lei de la Poliția Locală

Drift-uri. Foto Ilustrativ. FOTO DIana Aishe

Un constănțean s-a ales cu o sancțiune considerabilă după ce a făcut  drifturi într-o parcare publică din Constanța.

Un echipaj al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța a observat în după amiaza zilei de 19 mai, în parcarea de la Poarta 1, un autoturism marca BMW al cărui șofer efectua manevre prin derapaje, întoarceri și frânări bruște, punând astfel în pericol pe cceilalți participanți la trafic.

Oamenii legii s-au apropiat și l-au identificat pe șofer în persoana unui constănțean în vârstă de 36 de ani, care a fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*