FOTO Valentine’s Day la Delfinariul Constanța a fost și despre dragostea de familie

Delfini și inimioare de o zi specială. FOTO Delfinariul Constanța

De Valentine’s Day, conducerea Delfinariului din Constanța le-a pregătit o surpriză vizitatorilor. Cei care au vrut să aibă o amintire cu delfinii combinată cu această zi a dragostei, au avut ocazia să se fotografieze în această atmosferă.

Cei care au ales să se fotografieze nu au fost neapărat cupluri de îndrăgostiți. Au fost și mame cu copii lor, sau familii întregi, dragostea fiind de multe feluri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*