Două persoane rănite în urma unei explozii petrecute în balconul unui bloc din Murfatlar

Două persoane au suferit arsuri de gradul unu și doi, pe diferite membre ale corpului, în urma unei explozii petrecute în balconul unui bloc din Murfatlar, petrecute ca urmare a unor acumulări de gaze de le o butelie. Deflagrația nu a fost urmată de un incendiu, dar 12 persoane s-au autoevacuat din imobil.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție, inclusiv unul de descarcerare și unul SMURD, iar în sprijinul acestora au sosit și două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean. De asemenea, a intervenit și PTS „Ciocârlia”.

Sursele oficiale indică faptul că explozia a fost cauzată de acumularea de gaze în balconul unui apartament.

„La locul incidentului au fost găsite 12 persoane care au reușit să se autoevacueze, dar și două victime, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a suferit arsuri de gradul 2 la nivelul membrelor inferioare, și o femeie în vârstă de 78 de ani, care a avut arsuri de gradul 1 la nivelul membrului inferior stâng”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

După ce au fost asistate la fața locului de cadrele medicale, cele două victime au fost transportate la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*