Acțiune în municipiul Constanța pentru prevenirea faptelor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri

Acțiune a polițiștilor în municipiul Constanța. FOTO iPJ Constanța

La data de 5 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secțiile 1 și 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violențe și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 45 de persoane, au fost verificate 8 vehicule și 13 locații publice, printre care baruri, săli de jocuri de noroc și parcările unor centre comerciale.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, dintre care 22 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și 1 la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 7.000 de lei.

Ca urmare a activităților desfășurate la o sală de jocuri de noroc de pe bulevardul Alexandru Lăpușeanu, polițiștii au identificat o femeie, de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta figurează ca peroană dispărută.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*