Două persoane din Constanța, printre care și un minor, au fost deposedate de telefoanele mobile după ce li s-a pulverizat în față spray iritant – lacrimogen

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Bărbat reținut după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 7 ani

În luna ianuarie, două persoane au reclamat la poliție faptul că persoane necunoscute le-au atacat și le-a dat cu un spray iritant lacrimogen în față, iar apoi, profitând de starea creată, le-au furat telefoanele mobile. Faptele s-au petrecut în aceiași zi, pe străzi diferite din municipiul Constanța.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii a două infracțiuni de tâlhărie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, de 20, respectiv 24 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la  data de 22 ianuarie, bărbații în cauză ar fi deposedat, prin pulverizarea în față a unui spray iritant-lacrimogen, un tânăr și un adolescent minor, de telefoanele mobile.

Polițiștii i-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*