Două persoane din Constanța, printre care și un minor, au fost deposedate de telefoanele mobile după ce li s-a pulverizat în față spray iritant – lacrimogen

În luna ianuarie, două persoane au reclamat la poliție faptul că persoane necunoscute le-au atacat și le-a dat cu un spray iritant lacrimogen în față, iar apoi, profitând de starea creată, le-au furat telefoanele mobile. Faptele s-au petrecut în aceiași zi, pe străzi diferite din municipiul Constanța.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii a două infracțiuni de tâlhărie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, de 20, respectiv 24 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la  data de 22 ianuarie, bărbații în cauză ar fi deposedat, prin pulverizarea în față a unui spray iritant-lacrimogen, un tânăr și un adolescent minor, de telefoanele mobile.

Polițiștii i-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*