Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Galeșu

În urma impactului, cele două mașini au fost grav avariate. FOTO ISU Dobrogea

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopții de 3 spre 4 august, având loc un impact frontal. La locul producerii evenimentului au fost solicitați și pompierii de la descarcerare.

Anchetatorii din cadrul IPJ Constanța au stabilit în urma primelor cercetări, faptul că  un bărbat a condus un autoturism, marca Audi, pe DC 87, dinspre localitatea Galesu către DN 22C. La aproximativ 600 de metri de o intersecție, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un auto care circula din sensul opus, regulamentar.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului din primul auto, care a fost scos de un echipaj de Descarcerare al ISU Dobrogea, precum și a unei pasagerei spate stângă din al doilea auto, ambii fiind transportați la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*