Două mașini s-au ciocnit în intersecția Constantin Brătescu și Mihai Viteazu din municipiul Constanța și au avariat și o casă

Mașina lovită a fost proiectată în zidul unei case. FOTO CTnews.ro

Un sexagenar aflat la volanul unei mașini a ignorat semnul „STOP“ și a intrat într-o intersecție ca în brânză, unde a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar. Cea de-a doua mașină a fost proiectată într-un imobil.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.10 când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 64 de ani a condus un autoturism pe strada Constantin Brătescu, dinspre strada Miron Costin către strada Ilarie Voronca. Când a ajuns la intersecția cu strada Mihai Viteazu, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 40 de ani, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Ferdinand.

În urma impactului al doilea autoturism a fost proiectat într-un imobil de pe strada Constantin Brătescu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*