Două mașini s-au ciocnit în intersecția Constantin Brătescu și Mihai Viteazu din municipiul Constanța și au avariat și o casă

Mașina lovită a fost proiectată în zidul unei case. FOTO CTnews.ro

Un sexagenar aflat la volanul unei mașini a ignorat semnul „STOP“ și a intrat într-o intersecție ca în brânză, unde a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar. Cea de-a doua mașină a fost proiectată într-un imobil.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.10 când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 64 de ani a condus un autoturism pe strada Constantin Brătescu, dinspre strada Miron Costin către strada Ilarie Voronca. Când a ajuns la intersecția cu strada Mihai Viteazu, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 40 de ani, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Ferdinand.

În urma impactului al doilea autoturism a fost proiectat într-un imobil de pe strada Constantin Brătescu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*