FOTO Două accidente mortale pe drumurile din județul Constanța, soldate cu trei morți, printre care un tânăr de 16 ani ce se juca de-a șoferul

Mașina s-a rupt în două după impactul cu stâlpul. FOTO SAJ Constanța

Tragedie pe drumurile din județ. O mașină în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat în apropiere de localitatea Cuza Vodă, iar o alta, s-a izbit de un stâlp în zona IAS-ului de la ieșire din Mangalia și s-a rupt în 2 bucăți. În total trei morți și patru grav răniți.

 

Primul accident rutier a fost semnalizat în jurul orei 1.45, prin serviciul 112. Acesta s-a produs pe DJ 222, între localitățile Medgidia și Cuza Vodă, fiind vorba de un autoturism care se răsturnase în afara părții carosabile. Potrivit primelor date ale anchetei și s-a stabilit că mașina, un Mercedes S Class ar fi acroșat o gură de aerisire și a pierdut controlul volanului. Mașina s-a răsturnat 117 metri pe câmp înainte de a lua foc. Pentru că apelantul a spus că este vorba de mai multe persoane, la locul solicitării a fost trimis echipajul C1 SMURD, un echipaj B2 SMURD Medgidia, autospeciala ATVM (pentru victime multiple), un echipaj B2 SAJ Medgidia și doua echipaje B2 SAJ din substația Cernavodă, dar și o autospecială a ISU Dobrogea pentru stins incendii. Ajunse la fața locului, echipele de salvare au identificat cinci victime, toate fiind găsite în exteriorul autoturismului răsturnat, semn că nu purtau centurile de siguranță. Pentru unul dintre răniți, un bărbat de 50 de ani nu s-a mai putut face nimic, fiind găsit decedat la fața locului. Un alt pacient, un bărbat de aproximativ 45 de ani, a fost găsit inconștient, acesta decedând ulterior la Spitalul din Medgidia. Celelate trei persoane, toate cu traumatisme toracice, abdominale și de membre, printre care unul în comă, au fost transportate la spitale, în Constanța și Medgidia.

Cel de-al doilea accident a fost înregistrat marți dimineață, în jurul orei 7.00, la ieșirea din Mangalia spre IAS-uri. Locatara unei case a auzit o bubuitură puternică, iar când a ieșit a văzut o mașină care lovise un stâlp de beton, iar în urma impactului s-a rupt în două. A sunat la 112, iar la fața locului au fost trimise echipaje ale SMURD, Serviciului de Ambulanță, dar și Descarcerarea. La locul producerii accidentului au fost găsite două victime: șoferul în vârstă de 16 ani decedat, iar pasagerul, de aproximativ 20 de ani, cu fracturi costale și fractură de femur, transportat la Spitalul Mangalia.

UPDATE

În urma accidentului rutier grav produs pe raza județului Constanța, pe data de 31 octombrie în jurul orei 01.45, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU au fost aduși 3 pacienți  de sex masculin, cu vârste cuprinse între 36 și 45 ani. În urma investigațiilor s-a stabilit că cei 3 au suferit multiple traumatisme, în momentul de față fiind internați în secția ATI, intubați și ventilați mecanic.

Un alt pacient în vârstă de 19 ani a fost adus la UPU, în urma accidentului rutier produs în apropiere de municipiul Mangalia. Acesta a suferit fracturi multiple, contuzii pulmonare și ruptură hepatică, fiind internat tot în secția Terapie Intensivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*