Dosar penal pentru distrugere, pe numele unei femei care și-a incendiat apartamentul din Constanța

Intervenția pompierilor la incendiul de pe strada Baba Novac. FOTO: ISU Constața

O femeie în vârstă de 38 de ani s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce duminică, 22 ianuarie, și-a dat foc apartamentului aflat într-un bloc de pe strada Baba Novac din Constanța. Pompierii au stins incendiul, fără a fi înregistrate victime, iar proprietara apartamentului a fost transportată la secția de neuropsihiatrie de la Palazu Mare.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, în seara zilei de duminică, 22 ianuarie, în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un apartament al unui bloc de pe strada Baba Novac are loc un incendiu.

La fața locului au intervenit pompierii militari constănțeni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Pompierii au stins incendiul, fără a fi înregistrate victime.

„În interiorul apartamentului au ars mai multe hârtii, iar o persoană a fost preluată de echipajul SAJ Constanța, conștientă, fără marcă traumatică sau arsuri și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că proprietara apartamentului, o femeie, de 38 de ani, ar fi dat foc, în mod intenționat, unor resturi menajere în interiorul apartamentului. Ea a fost transportată la spital și, ulterior, la secția de neuropsihiatrie de la Palazu Mare, în vederea internării.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*