Dosar penal în urma unui accident cu fugă de la locul faptei, petrecut în Valu lui Traian

Dosar penal în urma unui accident cu fugă de la locul faptei, petrecut în Valu lui Traian

Un bărbat de 38 de ani s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, la scurt timp după ce a produs un grav accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Constanța, în seara zilei de vineri, 10 septembrie, în jurul orei 23.55, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism și un autotren, care se afla oprit. După producerea impactului, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără acordul organelor de Poliție, acesta fiind identificat, fiind vorba despre un bărbat de 38 de ani”, au precizat reprezentanți ai Poliției Județene Constanța.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei, pasageră în autoturism, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*