CIVICA MED SRL anunță finalizarea proiectului „Construcție și modernizare Clinică Balneofizioterapie”

Finanțare pentru proiecte. FOTO Pixabay
Finanțare pentru proiecte. FOTO Pixabay

CIVICA MED SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Construcție și modernizare Clinic Balneofizioterapie”, cod SMIS 116819, finanțat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: “Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2.”Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea servicilor”.

Obiectivul general al proiectului il constitue modernizarea clinicii de Balneofizioterapie si dezvoltarea de no activitati de recuperare medicalã.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Modernizarea clinic de Balneofizioterapie prin achiziția de echipamente medical performante și implementarea unui sistem de management computerizat.
  2. Construcția unui corp nou de clădire P+3E în care să se dezvolte noi activități de Balneofizioterapie.
  3. Creșterea numărului mediu de locuri de muncă de la 31 la 37 angajați.

Rezultatele proiectului

  • Construirea și dotarea unui nou corp al clinicii de Balneofizioterapie;
  • Crearea a 6 noi locuri de muncă;
  • Realizarea măsurilor de informare si publicitate aferente proiectului conform manualului de identitate vizuală.

Valoarea totalã a proiectului este de 5.944.269,64 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 3.605.786,93 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii va fi unul pozitiv prin extinderea unității de prestare a serviciilor medicale, diversificarea serviciilor medicale oferite în cadrul clinicii și crearea a șase noi locuri de muncă dintre care unul pentru o persoană încadrată în categoria persoanelor defavorizate.

Informații suplimentare se pot obține la sediul firmei din Constanța, str. I.C. Brätianu, nr. 78, Tel: 0744384743, E-mail: nicumantu@gmail.com.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*