Dosar penal după ce un copil de trei ani a fost mușcat de un câine pe o plajă din Mamaia

Un bărbat din București s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce câinele său, cu care mersese pe o plajă din Mamaia, a mușcat de față un copil de trei ani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, în seara zilei de luni, 9 august, în jurul orei 18.00, polițiștii din Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor ar fi fost mușcat de un câine, pe o plajă din zona Mamaia Nord.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de trei ani, din județul Arad, mușcat în zona feței de un câine rasa Akita Inu”, au precizat sursele citate.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în timp ce copilul se afla în apa mării împreună cu tatăl său, a fost mușcat de câinele care se afla tot în apă, cu stăpânul său, un bărbat de 53 de ani, din București.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, copilul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*