Doi tineri răniți, între care unul grav, într-un accident rutier petrecut la intrarea în stațiunea Mamaia

Doi tineri răniți într-un accident rutier petrecut la intrarea în stațiunea Mamaia

Doi tineri au fost răniți, unul dintre ei grav, într-un accident rutier ce a avut loc în noaptea de luni spre marți la intrarea în stațiunea Mamaia, în zona Pescărie.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în jurul orei 01.30, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre stațiunea Mamaia către Delfinariu, iar la sensul giratoriu din zona Pescărie a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 26 de  ani.

„După coliziune, ambele autoturisme au trecut peste sensul giratoriu, primul a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat mai multe indicatoare, după care s-a răsturnat. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a primului conducător auto, precum și a pasagerului dreapta față din mașina acestuia, în vârstă de 20 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Doi tineri răniți într-un accident rutier petrecut la intrarea în stațiunea Mamaia

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*