Autobuzele etajate ale CT BUS revin în trafic, în circuitul „City Tour”, de vineri, 18 iunie

Autobuzele etajate au revenit în trafic, de vineri, 18 iunie. FOTO CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că începând de vineri, 18 iunie, reintroduce linia City Tour, pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia. Tot de vineri, se prelungește și linia 100, până în stațiunea Mamaia.

Astfel, circuitul City Tour cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele.

„Aveți la dispoziție și aplicația City Tour, un ghid text și audio. La bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la rețeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în Magazin Play sau Apple Store. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat”, au precizat reprezentanții CT BUS.

Prețul unei călătorii este de trei lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de cinci lei, valabil toată ziua. Astfel, călătorul poate întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi își poate relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.

Linia City Tour este deservită, pentru început, de șase autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar 09.00 – 22.00. Programul de transport al liniei poate suferi însă modificări, în funcție de condițiile meteo.

De vineri, 18 iunie, se prelungește linia 100 până în stațiunea Mamaia. FOTO CT BUS

Totodată, tot de vineri, 18 iunie, se prelungește linia 100 până în stațiunea Mamaia. Astfel, traseul 100 devine 100M, și circulă pe ruta Gară – Sat Vacanță – Stațiunea Mamaia și retur. Abonamentele emise pe linia 100 vor fi valabile pe linia 100M până la expirarea acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*