Doi tineri din Constanța, unul dintre ei minor, reținuți de polițiști după ce au furat mai multe bunuri dintr-o școală

Unelte electrice, sustrase de la o unitate de învățământ din municipiul Constanța.

Doi tineri din Constanța, unul dintre ei fiind minor, au fost reținuți de polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

Astfel, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în Gara Constanța, la data de 15 octombrie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de joi, 21 octombrie, două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani.

La una dintre locații, polițiștii au descoperit mai multe unelte electrice, pe care cei doi le-ar fi sustras în noaptea de 20/21 octombrie, de la o unitate de învățământ din municipiul Constanța. Bunurile sustrase din cele două fapte au fost recuperate în totalitate, urmând a fi predate părților vătămate.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de vineri, 22 octombrie, tinerii urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*