Polițiștii au suspendat activitatea unui bar din Piața Ovidiu pentru nerespectarea programului de funcționare

Piața Ovidiu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Piața Ovidiu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

La data de 7 ianuarie, în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Secției 3 au constatat faptul că, la un local situat în Piața Ovidiu, nu se respectă prevederile Legii 55/2020, referitoare la programul de funcționare, iar în interior se aflau mai multe persoane, care dețineau certificat verde.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Ulterior, în jurul orei 23.30, polițiștii au efectuat un alt control la societatea comercială în cauză, fiind constatat din nou faptul că nu se respectă prevederile Legii 55/2020, în sensul că operatorul economic funcționa și după ora 22.00.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, precum și măsura complementară de suspendare a activității, pe o perioadă de 15 zile, conform Legii 55/2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*