Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în mare, în zona Dana Zero a Portului Constanța

Scafandrii au intervenit pentru recuperarea cadavrului. FOTO ISU Dobrogea

Trupul unei persoane decedate a fost văzut în dimineața de 18 aprilie în zona stabilopozilor dinspre larg a Danei Zero a Portului Constanța. La fața locului au intervenit echipaje ale Gărzii de Coastă și a ISU Dobrogea. 

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 10.35, autoritățile fiind alertate prin apel 112. La solicitarea ISU Dobrogea, o ambarcațiune a Gărzii de Coastă a intervenit pentru recuperarea persoanei din apă, în Portul Constanța. Ulterior, ambarcațiunea s-a retras pentru că nu se putea apropia de locul indicat, fiind prea aproape de stabilopozi.

Drept urmare, pentru recuperarea persoanei dintre stabilopozi s-a trimis un echipaj al scafandrilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Aceștia au reușit în cele din urmă să recupereze cadavrul, fiind vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani, fără urme de violență vizibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*