Doi „parcagii” din Constanța, amendați de polițiștii locali

„Parcagiii” din Constanța, în vizorul polițiștilor locali.

Doi bărbați au fost sancționați de agenții Poliției Locale cu 500 de lei fiecare după ce au închiriat fără temei locuri de parcare constănțenilor și turiștilor. De asemenea, oamenii legii au confiscat și banii pe care i-au găsit asupra lor.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, cei doi acționau în Mamaia, în zona Satului de Vacanță.

„Ofereau un loc de parcare, pentru întreaga zi contra sumei de 10 lei. Pentru o perioadă mai scurtă de timp, prețul scădea. Locurile oferite nu erau semnalizate corespunzător, iar șoferii, pe lângă plata parcagiilor, riscau să scoată din buzunar mai mulți bani ca să plătească amenda pentru parcare neregulamentară”, au precizat sursele citate.

Poliţiştii locali îi sfătuiesc pe conducătorii auto să nu își parcheze mașinile decât în locurile semnalizate corespunzător, să nu încurajeze acest fenomen și să nu mai ofere bani acestor persoane care oferă în mod ilegal locuri de parcare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*