Cupa CELCO de Tenis de Câmp pentru veterani începe pe 12 iunie la Mamaia

Cupa CELCO pentru veterani, începe la Mamaia
Cupa CELCO pentru veterani, începe la Mamaia

Cupa CELCO de Tenis de Câmp pentru veterani, ediția a IX-a, va avea loc în perioada 12-18 iunie 2017 la Tenis Club IDU, Mamaia, pe terenurile de zgură. Competiția presupune meciuri de dublu masculin pentru categoriile de vârstă 40+, 50+ si 60+, iar cei peste 50 de participanți vor disputa pentru premiile puse în joc în valoare de 2400 euro.

 “Urmând angajamentul pentru implicare în plan social, cultural și sportiv al companiilor din grupul CELCO, se confirmă și în acest an determinarea de a organiza o nouă ediție a cupei de tenis pentru veterani, turneu ajuns la cea de-a IX-a ediție consecutivă. Turneul a devenit o destinație pentru mulți tenismeni atât din Constanța, cât și din țară, crescându-și an de an numărul de participanți.” a declarat Dănuț Culețu, co-organizator al turneului din acest an.

Cocktail-ul festiv va avea loc vineri, 16 iunie 2017 la Hotel Condor din Mamaia, iar finalele cupei și festivitatea de premiere vor fi organizate duminică, 18.06.2017, la terenul central al Clubului de Tenis IDU Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*