Doi morți într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea

Doi morți într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea. FOTO: ISU Constanța

Duminică, 05 iunie, în jurul orei 18.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea către orașul Hârșova.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între o autocisternă și un autoturism, iar în urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului și a unei femei, pasageră în autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autocisternei.

Doi morți într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea. FOTO: ISU Constanța

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*