Doi marocani și un algerian, prinși într-un lan de porumb după ce intraseră ilegal în țară

Doi marocani și un algerian, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni într-un lan de porumb

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat într-un lan de porumb, trei cetățeni din Maroc și Algeria, care au intrat ilegal în România, din Bulgaria, pe la frontiera „verde”.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Băneasa au descoperit, marți, în apropierea frontierei de stat, trei bărbați ascunși într-un lan de porumb dintre localitățile Deleni și Petreni.

„Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției, iar în cadrul primelor verificări, s-a stabilit că cei trei bărbați sunt doi cetățeni marocani și un algerian, având vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. La cercetări, cei trei au declarat că au intrat ilegal în țară cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetățenii străini urmând să fie predați, conform acordului de readmisie româno-bulgar, Poliției de Frontieră din statul vecin, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*