Doi maeștri bucătari strâng alimente pentru a le găti o masă deosebită bătrânilor de la Căminul de Bătrâni Azur din Constanța

Chefs for Humanity sunt iar alături de bătrânii de la Căminul „Azur“

Cu ocazia sfintelor Sărbători de Paști, Chefs for Humanity intenționează, la fel ca și anul trecut, să organizeze o acțiune caritabilă de strângere de alimente pentru a găti un meniu oferit persoanelor din Căminul de Bătrâni Azur din Constanța

Organizatorii fac un apel la colegii din breasla bucătarilor și la funcționarii din industria alimentară ca să sprijine acest demers!

Persoanele care vor să se alăture inițiativei pot lua legătura cu: Chef Cristian Olteanu (tel. 0722708676) și Chef Cristian Nica (tel. 0734392780)!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*