FOTO VIDEO Prăpăd în parcarea Secției 5 Poliție din municipiul Constanța, unde mai multe mașini au ars

Microbuzul a ars ca o torță, iar flăcările s-au extins și la mașinile de poliție. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu izbucnit la un microbuz parcat în vecinătatea Secției 5 Poliție s-a extins și a cuprins și alte mașini parcate, printre acestea și cinci autospeciale ale poliției. 

Incendiul a izbucnit în după amiaza zilei de 2 iulie, în jurul orei 17.00, în parcarea de pe strada Micșunelelor, acolo unde are și Secția 5 sediul. Parcarea nu este folosită numai de către polițiști, aici fiind parcate și chiar abandonate mai multe mașini civile.

Se pare că focul a izbucnit la un microbuz și s-a extins rapid și în exterior, iar flăcările s-au propagat și la alte mașini parcate în vecinătate. La incendiu au intervenit două autospeciale de stingere ale ISU Dobrogea din cadrul Detașamentului Port, cu 10 pompieri. Aceștia au reușit să stingă focul în aproximativ 30 de minute și să limiteze pagubele, dar chiar și așa, pagubele au fost impresionante.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, a ars un microbuz în proporție de 100%, o autoutilitară în proporție de 70%, și cinci autoturisme ale poliției în proporție de  70%, 60%, 40%, 10% și 15%. A fost afectat de foc și un autoturism pe care era pus sechestru într-un dosar penal.

Polițiștii au precizat că în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și că mașinile de poliție arse erau scoase din uz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*