Amenzi de aproape jumătate de milion de lei, aplicate de polițiștii constănțeni în perioada minivacanței de Paște și 1 Mai

Acțiune antidrog în Vama Veche: Nouă persoane cercetate pentru trafic sau deținere de droguri. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au aplicat amenzi de aproape jumătate de milion de lei, pentru diversele abateri constatate în perioada minivacanței de Paște și 1 Mai.

Astfel, între 30 aprilie și 03 mai, la nivelul județului Constanța, au fost aplicate 894 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 424.329 de lei. Dintre acestea, pe raza stațiunii Vama Veche s-au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.500 de lei.

De asemenea, în aceeași perioadă, s-au înregistrat nouă accidente rutiere ușoare, 11 persoane fiind rănite ușor.

„Cu privire la accidentele rutiere, cel mai important este ca nu s-au înregistrat accidente mortale sau grave”, au precizat polițiștii constănțeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*