Amenzi de aproape jumătate de milion de lei, aplicate de polițiștii constănțeni în perioada minivacanței de Paște și 1 Mai

Acțiune antidrog în Vama Veche: Nouă persoane cercetate pentru trafic sau deținere de droguri. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au aplicat amenzi de aproape jumătate de milion de lei, pentru diversele abateri constatate în perioada minivacanței de Paște și 1 Mai.

Astfel, între 30 aprilie și 03 mai, la nivelul județului Constanța, au fost aplicate 894 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 424.329 de lei. Dintre acestea, pe raza stațiunii Vama Veche s-au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.500 de lei.

De asemenea, în aceeași perioadă, s-au înregistrat nouă accidente rutiere ușoare, 11 persoane fiind rănite ușor.

„Cu privire la accidentele rutiere, cel mai important este ca nu s-au înregistrat accidente mortale sau grave”, au precizat polițiștii constănțeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*