Aproape 300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi a Festivalului Neversea

Echipajele medicale le-au acordat primul ajutor celor prezenți la Neversea. FOTO ISU Dobrogea

Aproape 300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi de NEVERSEA. Majoritatea afecțiunilor au fost tratate la fața locului, doar câțiva pacienți fiind trimiși la Spitalul Județean pentru investigații amănunțite.

În prima zi a festivalului, 102 pompieri, paramedici SMURD și voluntari ISU, în trei Puncte de Prim Ajutor ( PPA) și două Posturi Medicale Avansate ( PMA) cu trei șenilate, trei autospeciale transport personal si victime multiple, o autospeciala de stingere și o autospeciala de intervenție la accidente colective și calamități au asigurat măsuri specifice pe pentru un climat de siguranță al participanților.

Astfel, după prima noapte, un număr de 216 adulți și 75 minori au avut nevoie de asistență medicală la punctele de Prim Ajutor Medical si la Posturile Medicale Avansate. Din acestea, șase persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*