VIDEO Doi cetățeni vietnamezi, prinși în timp ce încercau să intre ilegal în țară, pe la Negru Vodă, ascunși într-un microbuz

Cetățeni vietnamezi, descoperiți într-un autovehicul în PTF Negru Vodă, FOTO IGPF
Cetățeni vietnamezi, descoperiți într-un autovehicul în PTF Negru Vodă. FOTO IGPF

Polițiștii de frontieră constănțeni și omologii lor bulgari au descoperit, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă – Kardam, doi cetățeni vietnamezi care intenționau să intre ilegal în România, ascunși într-un microbuz.

Potrivit Gărzii de Coastă, marți dimineață, în jurul orei 05.15, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă – Kardam din județul Constanța s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Polonia.

„În urma controlului efectuat în comun de polițiștii de frontieră români și bulgari au fost descoperite ascunse, într-un loc special amenajat în spatele banchetei șoferului, două persoane care nu vorbeau limba română”, au precizat sursele citate.

Verificările au stabilit că cei doi bărbați sunt cetățeni vietnamezi, în vârstă de 29, respectiv 19 ani, care dețineau documente de rezidență în Bulgaria. Cei doi au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Cazul a fost preluat de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cetățeni vietnamezi, descoperiți într-un autovehicul în PTF Negru Vodă. FOTO IGPF
Cetățeni vietnamezi, descoperiți într-un autovehicul în PTF Negru Vodă. FOTO IGPF

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*