VIDEO Doi cetățeni vietnamezi, prinși în timp ce încercau să intre ilegal în țară, pe la Negru Vodă, ascunși într-un microbuz

Cetățeni vietnamezi, descoperiți într-un autovehicul în PTF Negru Vodă, FOTO IGPF
Cetățeni vietnamezi, descoperiți într-un autovehicul în PTF Negru Vodă. FOTO IGPF

Polițiștii de frontieră constănțeni și omologii lor bulgari au descoperit, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă – Kardam, doi cetățeni vietnamezi care intenționau să intre ilegal în România, ascunși într-un microbuz.

Potrivit Gărzii de Coastă, marți dimineață, în jurul orei 05.15, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă – Kardam din județul Constanța s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Polonia.

„În urma controlului efectuat în comun de polițiștii de frontieră români și bulgari au fost descoperite ascunse, într-un loc special amenajat în spatele banchetei șoferului, două persoane care nu vorbeau limba română”, au precizat sursele citate.

Verificările au stabilit că cei doi bărbați sunt cetățeni vietnamezi, în vârstă de 29, respectiv 19 ani, care dețineau documente de rezidență în Bulgaria. Cei doi au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Cazul a fost preluat de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cetățeni vietnamezi, descoperiți într-un autovehicul în PTF Negru Vodă. FOTO IGPF
Cetățeni vietnamezi, descoperiți într-un autovehicul în PTF Negru Vodă. FOTO IGPF

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*