Doi bărbați care au provocat un scandal pe strada Pandurului sunt cercetați pentru ultraj. Ei i-au amenințat cu acte de violență pe polițiștii care au intervenit

Doi bărbați care au provocat un scandal pe strada Pandurului din Constanța sunt cercetați pentru ultraj după ce i-au amenințat cu acte de violență pe polițiștii care au intervenit.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța  – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Pandurului are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au aplanat conflictul, doi bărbați fiind conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

“Aceștia au devenit agresivi verbal, motiv pentru care au fost transportați la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde au continuat să manifeste un comportament agresiv față de cadrele medicale și față de cei doi polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, adresându-le amenințări cu acte de violență.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

La data de  16 decembrie a.c., în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal, mai multor polițiști din cadrul Serviciului Comunicații și Informatică li s-a solicitat prezența la serviciu, în vederea descărcării imaginilor de pe bodycam-urile celor doi agenți de poliție.

În cazul acestora, orele suplimentare prestate vor fi recuperate sau plătite conform prevederilor legale.

Precizăm faptul că, potrivit legii, în cazuri deosebite, de urgență, dispoziția de chemare la serviciu poate fi și verbală, urmând a fi materializată în documente în prima zi lucrătoare” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*