Strada Avram Iancu din Constanța va fi închisă timp de două zile pentru turnare de covor asfaltic

Strada Avram Iancu din Constanța va fi închisă timp de două zile pentru turnare de covor asfaltic. FOTO Primăria Constanța

Traficul rutier va fi interzis pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada I.G. Duca, joi, 25 martie și vineri, 26 martie, în intervalul orar 08.00 – 17.00, din cauza lucrărilor efectuate pentru turnarea unui nou covor asfaltic.

Potrivit Primăriei Constanța, carosabilul decopertat va fi reabilitat prin turnarea covorului asfaltic. Prin procesul de modernizare a tramei stradale, carosabilul a fost extins, au fost amplasate borduri noi iar suprafața pietonală a fost asfaltată.

„De mâine (joi, 25 martie – n.r.), intervențiile asupra zonei carosabile vor cuprinde și strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de strada Avram Iancu și strada I.G. Duca. Se va decapa stratul de asfalt existent, traficul rutier fiind restricționat parțial, între orele 08.00 – 17.00. Lucrările vor continua și vineri, cu aceleași restricții de trafic rutier”, au precizat reprezentanții instituției.

În paralel, continuă procesul de modernizare a traseelor pietonale pe strada Tabla Buții, porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Zona pietonală este îmbrăcată în asfalt, după ce bordurile au fost înlocuite.

Autoritățile locale fac apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*