Doi bărbați au fost prinși de polițiști și jandarmi pescuind ilegal în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în Medgidia

Braconierii au fost prinși în flagrant. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Constanța au desfășurat o acțiune pe linia combaterii pescuitului ilegal, context în care doi bărbați, de 46, respectiv 39 de ani, au fost surprinși în flagrant delict în timp ce pescuiau, în mod ilegal, în apa Canalului Dunăre Marea Neagră, în zona localității Medgidia.

În urma acțiunii, polițiștii de la transporturi au ridicat în vederea indisponibilizării o ambarcațiune cu motor, 9 unelte de pescuit și 5 kg de pește din speciile somn și caras. Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 14.000 de lei.

În cauză, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol.

Totodată, cele două persoane au fost sancționate contraventional, conform Ordonanței Militare 3/2020, cu amendă în valoare de 3000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*