Doi bărbați au fost amendați de Poliția Locală Constanța pentru că au descărcat deșeuri în zona industrială

Deșeuri aruncate în zona industrială. FOTO Primăria Constanța

Doi bărbați au fost amendați cu câte 10.000 de lei fiecare, de Poliția Locală Constanța pentru că au descărcat deșeuri în zona industrială.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au depistat doi bărbați care descărcau din mașini deșeuri în zona industrială a orașului.

Cei doi au fost sancționati în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, cu amendă de 10 000 lei fiecare și s-a dispus măsura complementară de confiscare a vehiculelor folosite la savarșirea contravenției. De asemenea, au strans gunoiul aruncat pentru a aduce terenul la starea inițială.

Polițistii locali supraveghează periodic zonele vizate pentru depozitări nelegale ale deșeurilor și vor lua toate măsurile legale pentru combaterea acestui fenomen, manifestând toleranță zero pentru acesta.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*