Bărbat găsit mort pe DN 39, între localitățile Agigea și Eforie

Un bărbat a fost găsit mort astăzi dimineața, pe DN 39, între localitățile Agigea și Eforie.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 iulie, în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în apropierea  D.N. 39, între localitățile Agigea și Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cercetările în acest caz continuă, în vederea identificării bărbatului și stabilirii împrejurărilor în care acesta a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*