Documentațiile de urbanism în Constanța pot fi depuse online, printr-o aplicația ce poate fi accesată de pe site-ul primăriei

Gunoiului de grajd, posibila sursă a mirosului „neplăcut” care îi afectează pe locuitorii din Valu lui Traian și Constanța

În această perioadă, în care este de preferat să evităm cât mai mult contactul cu alte persoane, dar și pentru a scuti din drumurile pe care constănțenii le fac pentru a depune diverse documente, Primăria Constanța amintește constănțenilor că au la dispoziție o platformă digitală pentru servicii de urbanism.

Aplicația dă posibilitatea de depunere online a cererilor pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construire sau a autorizațiilor de desființare, precum și a documentației care face parte din procesul de obținere a certificatului de urbanism. Menționăm că pentru eliberarea autorizațiilor de construire/desființare se pot completa doar cererile online, documentația, în conformitate cu Legea 50/1991, fiind necesar a se depune fizic la birourile instituției.

Aplicația poate fi accesată de pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța – www.primaria-constanta.ro sau la următorul link – https://urbanism.primaria-constanta.ro/Urbanism/firstPage.jsp#.

Actele necesare pentru emiterea documentelor amintite se pot depune atât online, prin portal, dar și fizic la Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*