DNA face percheziții în Constanța în legătură cu atribuirea nelegală a unor locuințe din patrimoniul municipiului

Sediul DNA Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Sediul DNA Constanța. FOTO Adrian Boioglu

DNA face percheziții în Constanța în legătură cu atribuirea nelegală a unor locuințe din patrimoniul municipiului, faptele respective fiind comise între anii 2019 – 2021.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Serviciul teritorial Constanța, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2019-2021, în legătură cu atribuirea nelegală a unor locuințe din patrimoniul municipiului Constanța.

În cursul zilei de 12 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 3 locații situate pe raza municipiului Constanța din care două sunt sedii ale unor instituții publice, cea de-a treia reprezentând domiciliul unei persoane fizice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*