DN 22 se închide, timp de două zile, între localitățile Mihai Viteazu și Tariverde

DN 22 se închide, timp de două zile, între localitățile Mihai Viteazu și Tariverde. FOTO DRDP Constanța, cu rol ilustrativ

Timp de 2 zile, în perioada 02 decembrie, ora 17.00, – 04 decembrie, ora 17.00, se închide circulația rutieră pe DN 22, pe sectorul cuprins între localitățile Mihai Viteazu și Tariverde, pentru execuția lucrărilor de modernizare a unei treceri la nivel cu calea ferată.

Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, traficul rutier pe direcția Mihai Viteazu – Tariverde și retur va fi deviat pe ruta ocolitoare DN 22 km 240+740 (Mihai Viteazu) – DJ 226 (Mihai Viteazu – Sinoe) – DJ 226A (Istria – Nuntași) – DN22 km 252+360 (Tariverde)

Pe perioada instituirii închiderii de circulație pe sectorul de drum menționat, va fi permisă circulația autovehiculelor cu regim de circulație prioritară precizate la art.32 alin 2 lit. a) şi b) din OUG 195/2002. Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*