Anchetă a polițiștilor după ce o minoră ar fi fost agresată într-o școală din Constanța

Mașină de Poliție

Polițiștii au deschis o anchetă după ce o minoră ar fi fost agresată într-o școală din Constanța.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, privind o minoră ce ar fi fost agresată fizic într-o școală din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

„La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale ce se impun.

În cauză vor fi sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, potrivit competenței” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*